Kinderbijbelclub

Leuk dat je meer wilt weten over de kinderclub. We hopen dat je door het lezen van deze informatie veel zin krijgt om te komen. Je bent namelijk van harte welkom! Kom je ook eens kijken of je het gezellig/fijn vindt op de club?

Wie?
Kinderclub is er voor alle kinderen uit Wageningen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De club wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde gemeente in Wageningen. Het team bestaat uit meesters en juffen vanuit deze gemeente.

Wanneer?
Een keer in de twee weken op zaterdagmorgen van 10.30-12.00 uur. We gaan gelijk op met het schoolseizoen. Het seizoen loopt dan ook van september tot en met eind mei.

Waar?
De club vindt plaats in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente Wageningen aan de Van Uvenweg 13. Rond 10.00 uur komt een juf of meester langs de deur om te vragen of je mee gaat.

Waarom?
De kinderclub heeft als doel kinderen bekend(er) te maken met de Bijbel en met God.

Wat?
Op de clubmorgens is er van alles te doen. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, we kletsen en maken het gezellig, we knutselen, zingen, doen spelletjes; soms is er een quiz of een andere activiteit. Meedoen aan de clubmorgen is vrijblijvend en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Ook hebben we in december een kerstviering en we besteden ook aandacht aan Pasen en Pinksteren.

Contact
Als je meer wilt weten bel dan met juf Anita: 06-51906182.
Of met juf Gerda: 06-18081238.