Voor wie?
Misschien denk je waarom JV voor mij?? Samen bouwen we waardevolle contacten op, hebben we veel gezelligheid en plezier, maar bovenal is er aandacht voor het allerbelangrijkste: verdieping in God, onze Schepper!De vereniging is er voor alle jongeren van de Gereformeerde Gemeente te Wageningen van 16 jaar en ouder, en natuurlijk zijn vriend(inn)en ook welkom.

Wat en hoe?
Op JV denken we na over verschillende onderwerpen en vragen uit ons leven, met als uitgangspunt en grondslag Gods Woord. De avond heeft een bezinnend en ontspannend karakter, en bestaat globaal uit: Inleiding; van leden of een gastspreker; Pauze; drinken met traktatie; Activiteit, een spel, kampvuur op de hei of pootje baden in de Rijn; Afsluiting en daarna gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Waar en wanneer?
Zaterdagavond, om de veertien dagen in een van de zalen van de kerk in de periode van september tot juni, zie de agenda. We beginnen om 20.00 uur. Naast de avonden hebben we ook: Gezamenlijke activiteiten met JBBG of omliggende JeV’s. Stamppottenavond met de ouderen (50+). Het jaarlijkse terugkerende kamp rond Hemelvaartsdag.

Je bent van harte welkom om eens langs te komen en de sfeer te proeven!