Staflid Koers-vakanties

Koers-vakanties: verbreed je horizon, word staflid!

Heeft u een hart voor jongeren? Zet jij je graag in voor je christelijke leeftijdsgenoten? Als staflid bij Koers-vakanties bied je kinderen en jongeren een vakantie met meerwaarde. Of je nu in Haamstede of op Mallorca bent: bij Koers gaat elke dag de Bijbel open. Daarbij is er alle ruimte voor een goed en gezellig gesprek. Naast het onderzoeken van Gods Woord staan ook ontmoeting en ontspanning centraal. Dat betekent: met z’n allen eropuit in de ruige natuur, een boeiende stad of op het volleybalveld.

Als staflid leid je de activiteiten in goede banen, houd je toezicht op de groep en doe je, waar mogelijk, zelf gezellig mee.

Behalve reguliere jongerenreizen heeft Koers ook een ruim aanbod aan Kinderkampen en zijn er de Koers-Xtra-vakanties voor jongeren die vanwege een lichte beperking meer aandacht en/of begeleiding nodig hebben. Bezorg jij hen én jezelf deze zomer een mooie vakantie? Staan uw koffers al gereed?

PS: als je te jong bent om staflid te worden of liever zonder verantwoordelijkheid van je reis wilt genieten, ben je ook van harte welkom als deelnemer van een Koers-vakantie! Op onze website en in het Koers-reismagazine vind je altijd een vakantie die bij jou past.